Sådan installeres programmet

Vis alle | Skjul alle

Programmet installeres på din computer i interaktiv tilstand ved hjælp af konfigurationsguiden.

Guiden består af en række vinduer (trin). Antallet og rækkefølgen af trin i guiden afhænger af det område, hvor du installerer programmet. I nogle områder beder guiden dig om at acceptere yderligere aftaler om, hvordan dine personlige data behandles. Luk vinduet med guiden for at stoppe guiden på et vilkårligt installationstrin.

Hvis programmet skal bruges til at beskytte mere end én computer (det maksimale antal computere er angivet i vilkårene i slutbrugerlicensen), vil installationsproceduren være identisk på alle computere.

For at installere programmet på din computer,

Du kan også installere Kaspersky Total Security fra kommandoprompten.

Installationsguiden gennemgår følgende trin:

1. Starter installation

I dette trin beder guiden dig om at installere programmet.

2. Installer yderligere programmer

Når du installerer Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium, kan du desuden installere følgende programmer:

• Kaspersky VPN Secure Connection, som muliggør Kaspersky VPN-funktionalitet ved hjælp af Virtual Private Network (VPN) teknologi.

Kaspersky VPN-funktionen er ikke tilgængelig i visse områder.

• Kaspersky Password Manager til beskyttelse af adgangskoder.

Disse programmer er kun tilgængelige på Kaspersky Plus- og Kaspersky Premium-abonnementer. Hvis du vil bruge disse programmer, kan du downloade og installere dem som separate programmer. Du kan fjerne Kaspersky VPN Secure Connection eller Kaspersky Password Manager uden at fjerne Kaspersky-programmet.

Afhængigt af installationstype og sprogversion tilbyder guiden dig i dette trin at få vist Slutbrugerlicensaftalen, der er indgået mellem dig og Kaspersky, og tilbyder dig også at deltage i Kaspersky Security Network.

Gennemgang af slutbrugerlicensaftalen

Gennemgang af Kaspersky Security Network-erklæringen

3. Installation af programmet

Installationen af programmet kan tage lidt tid. Vent på, at den bliver færdig. Når installationen er gennemført, går installationsguiden automatisk videre til det næste trin.

Kontroller under programinstallation

4. Fuldfører installationen

I dette trin informerer guiden dig om, at installation af programmet er fuldført.

Alle nødvendige programkomponenter starter automatisk umiddelbart efter, at installationen er fuldført.

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at genstarte operativsystemet for at fuldføre installationen.

Samtidig med programmet installeres plug-ins for browsere for at sikre sikker internetbrowsing.

Når du kører lyd- og videoindspilnings- eller -afspilningsprogrammer første gang efter installation af Kaspersky, kan lyd- og videoafspilning eller -indspilning blive afbrudt. Dette er nødvendigt for at aktivere den funktion, der kontrollerer programmers adgang til lydindspilningsenheder. Den systemtjeneste, der kontrollerer lydhardware, genstartes, når Kaspersky startes første gang.

Hvis du downloadede programmet fra din My Kaspersky-konto, aktiveres programmet automatisk efter installation med abonnementet fra din konto.

Se også:

Sådan aktiverer du et abonnement på din enhed